Bedrijvencompetitie

Wanneer?
Het bedrijventoernooi vind iedere woensdag plaats vanaf 17 oktober. De eerste wedstrijden beginnen om 19:00 uur.

Waarom?
Het bedrijventoernooi is al jaren een begrip bij Tennisclub TCV. Dè manier om gezellig met collega’s sportief bezig te zijn in de buitenlucht, lekker na het werk. Goed voor teambuilding.

Uiteraard ontvang je van ons een nette factuur voor het inschrijfgeld die kan worden ingeleverd bij je bedrijf.

Ik wil dat! Hoe dan?
Schrijf je in! Een team bestaat uit tenminste een heer en een dame, maar beter nog wat meer.

Niet genoeg tennissers onder je collega’s? Niet erg! Je mag je team gerust aanvullen met vrienden/familie. Zoals je hieronder kunt zien zijn er ook mogelijkheden om te leren tennissen bij Tennisclub TCV of om gewoon te oefenen. Ook kan de bedrijvencommissie invallers voor je regelen.

Vanwege de sportiviteit delen we de poules in op speelsterkte, het is daarom van belang dat de deelnemers binnen 1 team niet meer dan 2 punten onderling verschillen.

Wat kost het?
Inschrijfgeld: € 100,00

Hoe meer teams hoe beter. Daarom dagen we je uit om ambassadeur van ons bedrijventoernooi te worden. Verdien € 20 korting op je inschrijfgeld als jij een nieuw team aanbrengt voor ons toernooi! Enige voorwaarde: het bedrijf heeft nog niet eerder meegedaan aan ons bedrijventoernooi.

Ten slotte
Natuurlijk ben je nu overtuigd en ga je je direct inschrijven! Je vindt het inschrijfformulier hieronder. Check hier de
sfeer en alle teamfoto’s van het bedrijventoernooi 2017.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar info@tennisclubvlieland.nl en je hoort van ons!

Programma 17 oktober 2018

17 oktober 2018